Het comfort van thuis opladen

Contacteer ons

Optimaliseer uw elektrische rijervaring met een eigen laadpaal

Bent u al de trotse eigenaar van een elektrische wagen of overweegt u er binnenkort een aan te schaffen? Dan is het installeren van een eigen laadpaal bij uw woning of kantoor een uitstekende keuze. 

Met een priv├ę-laadpaal bent u niet langer afhankelijk van de beschikbaarheid van openbare laadstations, die vaak niet zijn gelegen waar u ze het meest nodig heeft. Bovendien kunt u laden tegen het energietarief dat u met uw eigen leverancier hebt afgesproken, wat leidt tot voorspelbare kosten en meer controle over uw uitgaven.

Deskundige installatie en advies

In Borgloon en de bredere regio Limburg zijn er vele soorten laadpalen beschikbaar, elk met specifieke kenmerken en voordelen. Jorne van JHE Technics, een ervaren installateur, staat klaar om u te adviseren bij het kiezen van de juiste laadpaal die past bij uw behoeften en budget. Hij verzorgt de volledige installatie, van de voorbereiding van uw meterkast tot het daadwerkelijk plaatsen en afstellen van de laadpaal. U kunt direct na installatie uw voertuig opladen, waardoor u zorgeloos kunt genieten van uw elektrische auto.

Breid uw mogelijkheden uit

Naast de standaard installatie van laadpalen biedt JHE Technics ook geavanceerde opties aan zoals: 

  • Slimme laadpalen die verbonden kunnen worden met uw thuisnetwerk voor het beheren van laadschema's en het optimaliseren van energieverbruik.
  • Dual-laadstations voor huishoudens met meerdere elektrische voertuigen.
  • Integratie met zonne-energiesystemen om te laden met zelf opgewekte groene stroom. 

Contacteer ons voor uw laadpaal in Limburg

Overweegt u een laadpaal te laten installeren in Borgloon of ergens anders in Limburg? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met Jorne van JHE Technics om de mogelijkheden te bespreken. Hij helpt u graag met een persoonlijke aanpak en zorgt dat u de beste oplossing krijgt die past bij uw elektrische rijbehoeften.

Vakmanschap voor uw elektriciteitsprojecten in Borgloon en omgeving Zuid-Limburg: Sint-Truiden, Wellen, Heers, Gingelom, Hoepertingen, Alken, Nieuwerkerken, Hasselt, Maaseik, Maasmechelen, Diepenbeek, Herk-de-Stad, Beringen, Lummen, Genk.

Logo

Brikhof 99 - 3840 Borgloon

Contacteer ons

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we samen uw bouw- of renovatieproject kunnen realiseren.

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0497 54 81 79
E-mail: [email protected]
BTW:BE0801.602.852

Gratis offerte

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u uw specifieke wensen bespreken? Jorne staat klaar om u te voorzien van deskundig advies en kan u een vrijblijvende offerte aanbieden op basis van uw behoeften.